123-343 23 25

Håkan Bergmark skänker sitt överskott till Blågula Korset

“Blågula Korset bidrar med både handling och ekonomi”

Det var i samband med en av den uppskattade programledaren Håkan Bergmarks video-hälsningar som han överraskade med detta glädjande besked, efter ett upprop om insamling för att själv kunna bekosta sina sändningar som han och hans parhäst Öystein Rönne gör i princip dagligen, och som har en trogen lyssnarkrets på flera tusen personer. Hans hälsning närmar sig 5 000 visningar och kan ses här https://youtu.be/68KuqhN7gos?si=l2e2-1wRHB_I1D3e

Håkan Bergmark är själv volontär för Blågula Korset

Håkan Bergmark har själv varit aktiv volontär för Blågula Korset sedan starten år 2020 och varit en av de mest generösa bidragsgivarna, både i form av monetära bidrag och i form av råd och dåd.

Gör som Håkan – bidra du också!

Blågula Korset behöver både volontärer och bidragsgivare för att kunna hjälpa utsatta svenskar, så kom med och bidra du också! Tillsammans kan vi uträtta så mycket mer och göra skillnad, oavsett om det är en våldtagen 81-årig kvinna, en svensk hemlös eller en misshandlad tågvärd som drabbats.

Känner du någon som behöver hjälp eller vill du själv bidra

Känner du till någon som diskriminerats för att man är svensk eller drabbats av någon form av brott på grund av detta? Hör i så fall av dig till kontakt@blagulakorset.se. Vill du hellre bidra med en gåva till hjälparbetet? Sätt då in ett gåvobelopp till Blågula Korsets konto 6143-953 624 501 eller bankgiro 5550-4625, eller swisha till 123 343 23 255. En regelbunden månatlig överföring gör att vi lättare kan planera vår verksamhet. Om du föredrar kortbetalning kan du göra det HÄR. Ditt bidrag gör skillnad!