123-343 23 25

Politiskt förföljd kvinna stöttas av Blågula Korsets bidragsgivare

Åsa vågade avslöja bedrägeriet bakom både zigenarnas tiggeri och påstådda migrantbarn

Fria medier såsom Frihetsnytt har tidigare uppmärksammat Åsa Westerberg om sitt engagemang och rättegången – FrihetsNytt frisören Åsa Westerberg som blivit hårt trakasserad för sina avslöjanden, och på grund av förföljerserna blev tvingad att lägga ned sin stora och lönsamma hårsalong för några år sedan. Åsa har dock inte låtit sig skrämmas till tystnad, men fått betala ett högt pris ekonomiskt. Blågula korset vill därför ge henne ett bidrag, så att hon helt enkelt ska kunna överleva och kunna betala sin hyra, nu när hon befinner sig i en kritisk fas!

Se här Åsas fina TACK till Blågula Korset

Tusen tack för bidraget, alla generösa välgörare i Blågula Korset! Tack vare ER och mina youtube-tittares fina donationer är boendekostnaderna för september månad nu nästan helt täckta och jag har får lite respit fram till oktober. Det är för jävligt att vi lever i en tid och ett samhälle där de som säger obekväma sanningar systematiskt förföljs, ruineras och aktivt förhindras att ta sig upp på fötter igen. Där kommer ni in som en ljusglimt i mörkret och tänder hoppets låga hos oss som förlorat allt. Återigen, tusen, tusen tack från djupet av mitt hjärta! Varma kramar och kärlek, Åsa Westerberg 🙏🏼♥️

Känner du någon mer som behöver hjälp eller vill du själv bidra

Känner du till någon mer som diskriminerats för sina åsikter, för att man är svensk, eller ännu värre, drabbats av brott? Hör i så fall av dig till kontakt@blagulakorset.se. Vill du hellre bidra med en gåva till hjälparbetet? Sätt då in ett gåvobelopp till Blågula Korsets konto 6143-953 624 501 eller bankgiro 5550-4625, eller swisha till 123 343 23 255. Om du föredrar kortbetalning kan du göra det HÄR. Ditt bidrag gör skillnad!